Acne behandeling

Reken af met een onzuivere huid

Acne behandeling

Een onzuivere huid wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen. Bijvoorbeeld in de puberteit, tijdens je menstruatie of zwangerschap en als je begint/stopt met anticonceptie-middelen. Ook rond de menopauze en op latere leeftijd kun je last hebben van acne, mee-eters, puistjes en littekens. Daarnaast kunnen genetische factoren, medicijnen en comedogene cosmetische producten een rol spelen. Net als stress, voeding en je leefpatroon.

Een goede huidverzorging begint thuis: je huid dagelijks grondig reinigen is van groot belang. Zeker als je make-up gebruikt om een onzuivere huid te camoufleren. Hierdoor verstoppen je poriën en komen er nog meer puistjes bij. Wie last heeft van puistjes en ontstekingen, heeft dan ook baat bij een regelmatige dieptereiniging door een specialist.

Beauty Studio Ayu in Amsterdam heeft jarenlang ervaring met de behandeling van acne. Je krijgt er bovendien goede raad, praktische oplossingen en waardevolle tips om je huid goed te verzorgen. Maak daarom snel een afspraak en reken af met je onzuivere huid!