Huidhygiëniste Ayu

Al 17 jaar een begrip in Amsterdam

Ayu begon in 2008 met haar praktijk voor huidhygiëne en huidverbetering. In de afgelopen zeventien jaar heeft ze een trouwe klantenkring opgebouwd die zeer tevreden is met de resultaten die zij heeft bereikt met haar gezichtsbehandelingen. Niet alleen uit Amsterdam, maar ook uit omliggende gemeentes zoals Haarlem, Zaandam en Amstelveen komen mensen naar haar toe voor een behandeling.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

Ayu werkt zelfstandig en neemt voor elke klant ruim de tijd. Ze werkt geduldig en nauwkeurig en is bovendien gespecialiseerd in het behandelen van een onzuivere huid. Door haar jarenlange ervaring met probleemhuid en acne is ze een expert op het gebied van natuurlijke huidverzorging en verbetering. Ze is uiterst nauwkeurig in het verwijderen van mee-eters, gerstekorrels, puistjes en andere onzuiverheden dus je zult tevreden in de spiegel kijken na een gezichtsbehandeling!

Tips en adviezen voor huidverbetering

Bij de gezichtsbehandelingen ligt de nadruk op huidhygiëne en huidverbetering dus de behandelmethode heeft veel raakvlakken met die van een huidtherapeut.
Ayu geeft bovendien goede raad, praktische oplossingen en waardevolle tips om je huid goed te verzorgen, zodat je zelf ook kunt bijdragen aan het verbeteren van je huid. De ervaring leert dat de beste resultaten geboekt worden wanneer je ook thuis de adviezen van Ayu opvolgt.