Beauty Studio Ayu - Natural Skin Care
English
spacer
Praktijk Gezichtsbehandelingen Wenkbrauwen Waxen Lichaam Producten Reacties Aanbiedingen Contact
spacer

Producten

Declaré

Declaré werd rond 1980 ontwikkeld en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. De gevoelige huid is dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. Declaré is gespecialiseerd in deze gevoelige huid. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Declaré wordt onder de strengste farmaceutische richtlijnen ontwikkeld en in Zwitserland geproduceerd en is dierproefvrij.
Website

 

Casmara

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment. Casmara biedt oplossingen voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid.
Website

 


clean + easy

De Brazilian wax behandelingen worden uitgevoerd met de producten van clean+easy, het bekendste harssysteem ter wereld met al 25 jaar ervaring in de professionele schoonheidssalon branche. Clean+easy staat voor nieuwe ideeën, nieuwe technologiën en nieuwe wax-mixen. Haarverwijdering was nog nooit zo clean en easy! Voor en na het harsen worden er speciale behandelingsproducten gebruikt die de huid voorbereiden, verkoelen, camoufleren en verzorgen.

  clean and easy

line